Viktig varsel
På grunn av planlagt vedlikehold vil ukm.no og alle våre systemer være ustabile eller utilgjengelige mandag den 25. mars 2024. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre!
Hei, kunstner!

Hei, kunstner!

Danick Theodor Bakker lager kunst på Minecraft. Han er 13 år gammel og kommer fra Lier i Buskerud.

Danick har prøvd mye, alt fra musikk til det å være konferansier. Likevel er det kunsten som fanger han. Han liker å være kreativ generelt og søker stadig etter nye arenaer han kan uttrykke seg på.

– Det er fint å kunne uttrykke meninger uten å si det.

Kunstverket han stiller ut på UKM-festivalen er nyskapende og orginalt. Han har brukt spillet Minecraft for å lage en virtuell verden. Det er viktig for han å vise andre at utradisjonelle kunstformer også er viktige. Danick får glede av kunsten hans når ut til flest mulig mennesker. Han forteller at han er en person som tenker og stresser mye. Kunsten gir han muligheten til å lage et område som er kun for han. Der trenger han ikke å være redd for å gjøre noe.

Jeg trenger ikke å være redd for å gjøre feil fordi jeg kan alltids fjerne dem, forklarer han.

Danick ønsker å fortsette med kunst og vil gjerne skape en karriere av det. Om noen år møter vi han forhåpentligvis igjen med en bachelor innenfor design eller grafikk. For nå, er både han og kunsten hans å finne på UKM-festivalen 2018.