Viktig varsel
På grunn av planlagt vedlikehold vil ukm.no og alle våre systemer være ustabile eller utilgjengelige mandag den 25. mars 2024. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre!
Rumpeldunk

Rumpeldunk

Mange tenker nok på Harry Potter når de hører Rumpeldunk, men dette er altså en egen sport.

STED: Landsbyen, fotballbanen

Siden sporten ble opprettet i USA i 2005 har den vokst og utviklet seg, og har i dag flere nasjonale og internasjonale lag. Rumpeldunk er en fullkontakt sport som spilles av 6 spillere. Jenter og gutter spiller på samme lag og spillet kan best beskrives som en blanding av elementer fra håndball, kanonball og rugby. Vi bruker pvc rør som minner om sopelimene i originalen, men som i virkeligheten fungerer mer som et handicap og gjør spillet mer utfordrende. Fire baller er i spill på samme tid, så her er det mye som skjer på en gang. Spillet har høy intensitet og mye taktisk spill så dette passer for alle. Du trenger ingen forkunnskaper.

Denne workshop’en krever påmelding. Under åpningsshowet vil vi fortelle hvordan du kan melde deg på.
Oppmøtested tirsdag morgen er i Landsbyen (ved inngangen til teltet).