Jon Olav runder av UKM-festivalen

Festivalen har ikke startet, men Jon Olav kommer og avslutter den!

Den unge artisten har blitt hyllet for sin formidable vokal og solide liveopptredener av kjente norske musikere som Sondre Justad. Han har også høstet ros og lovord av P3-profiler som Eirik Havelin og Mats Borch Bugge.

Urørtfinalen skulle vise seg å bli et springbrett for Jon Olav, som nå har begynt å hevde seg i det norske musikkmiljøet. Til sommeren skal han spille på blant annet Strynefestivalen, Vervenfestivalen og Stokkøya festival, før det hele toppes med en opptreden på P3scenen på Slottsfjell i juli.

Det at JON OLAV skal komme tilbake til UKM er veldig stas! Eg møtte han sjølv på ei fylkesmønstring for nokren år sidan, og no er han på full fart opp og fram! Dette viser at det er moglegheit for deltakarane på UKM å nå langt, om ein berre vil det nok.

– Oskar Fjørtoft Sandanger
Festivalutvikler, UKM-festivalen 2018